sista november

God kväll på er! Hur är läget? Mörk ute nu. Mys. Fast orkar inte att det börjar bli mörkt redan vid typ fyra. Vilket innebär att vi spenderar nästan alla dygnets soltimmar i skolan. Jobbigt. 
Idag gick vi till gymmet vid elva och när jag kom hem tog jag världens längsta dusch. Gött. Sedan dess har jag ätit, pluggat och surfat igenom internets alla hörn. 
Hemma har julstjärnor och annat mysigt tagits fram och imorgon är det redan december. Tiden går så sjukt snabbt, fattar ingenting. Julkalendern början liksom imorgon. Förra årets följde jag slaviskt, så bra. Nu väntar vi bara in julafton och nyår och sedan är vi redo för 2013. Jag och Emma har redan planerat massor. Woho, vi förväntar oss världens bästa år :D
Jaja, vi hörs kanske senare eller imorgon. Ha en fortsatt bra fredag! Ta hand om er och era kära.
Kärlek, Hanna
 
Hanna | | En kommentar |

rumpa

Hallå i lingonskogen. Allt bra? Jag kom precis hem från sportlife. Körde zumba för andra gången och bodybalance för första. Det var intressant. Haha. Och jag kan berätta för er att jag är helt värdelös zumba, men jag måste säga att det gick bättre idag. Heja mig. (Haha hoppas du läser detta Sanna!!) Nu tänkte jag ta mig något gott att äta och den se lite på 90210.
Imorgon är jag ledig vilket innebär att jag har tagit helg redan nu. Lyckos mig. Ska gymma imorgon förmiddag (det var då tusan vad hurtig jag är) och resten av dagen ska spenderas framför massa plugg:(:( Har inte planerat in så mycket i helgen ännu men vi får väl se vad jag hittar på. Kanske åker till Göteborg med Emma på lördag.
Kul att se att några av er fortfarande kikar in trots att vi inte är så bra på att blogga. Ni är bäst <3<3
xoxo h

Hanna | | 3 kommentarer |

supriseeee

vet ni vad världens bästa vän gjorde igår? 

Jag sitter hemma och väntar på hanna, det knackar på dörren och hanna kommer in med ett stort leende. Guess what she's got in her hand?
DETTA: 

 
För att ni ska få en liten förklaring hade hon tänkt att köpa glass (inget jag visste om) för att jag varit lite depp, men så snackade vi tidigare i skolan och jag nämnde att vi ALDRIG har oboy hemma och att vi inte hade något gott te för tillfället.
Fattar ni vilken bra kompis jag har? Fattar ni vad GLAD jag blev?? Hon är världens sötaste och världens bästa.
Nu ska jag fortsätta titta på Beverly Hills 90210 med Hanna. 
Emma | | En kommentar |
Upp