minnet sprang iväg

Hej!
 
Imorgon är det nyår, egentligen inte särskilt taggad just nu men det ficar sig till imorgon. Ska fira med mina tjejkompisar och äta gott tillsammans, sen drar vi vidare hem till André. Tror det blir skit bra.
 
Började precis skriva en topp 10 lista på året som varit men stannade efter andra punkten. Har verkligen dåligt minne, men ska försöka få ihop en imorgon om jag har tid. Har en del att göra men får se vad jag hinner, och ska försöka ta med mig kameran OCH använda den så kanske ni kan få se en del kort här senare. 
 
Behöver verkligen min skönhetssömn inför imorgon, godnatt. 
 
PS SKICKA SNAPCHAT TILL: emmapersson plzplzplzplzplz
Emma | | Kommentera |

götlaborg jao

Tjenare!
 
Jag har varit i Göteborg i två dagar och varit runt båda på allum och i stan och letat runt i massa butiker men hittade nästan ingenting. Fick med mig två tröjor. Kul. Så hade tänkte klicka hem lite saker nu, bland annat en tröja jag kollat på massa gånger som nu var tre gånger så billig. Skit bra! Kanske hittar något mer när jag ändå håller på, hoppas på det iaf! 
 
Idag har jag tänkt att bara vara hemma, kanske ta ett bad, se lite paradise hotel och dricka te. Ikväll går även Sagan om ringen på tv så hade tänkt att jag skulle se på den. Galet längesen jag såg dem och har länge pratat om att göra det men det blir aldrig av. 
 
 
Och bara för att ni är så bra får ni en slängkyss som hejdå: 
 
HAHAHAHHAHAH PLZ BITCH NO.
JAG SKA INTE SÄNKA MIG TILL HANNAS FJORTIS NIVÅ. 
Av mig får ni istället detta: 
bara för att ni är så bra.
Emma | | 2 kommentarer |

Julafton

Godkväll kära vänner. Förlåt för att jag hänger här allt för sällan men har varit mycket de sista, men ska försöka komma tillbaka igen för även om ni inte saknar mig så mycket så saknar jag er lite.. 
Idag har jag firat med pappas del av släkten. Vi började med att inviga den nya Jultraditionen på Torsgatan - glögg på gatan med grannarna. Skit mysigt faktiskt, fast nästa år borde de tänka på att alla inte gillar glögg.. 
Vi fortsatte med att äta julmat och sen kom tomten. Efter det var det julklappslek, fick tre julklappar yäyä. 
Har spelat lite spel, lekt i snön och ätit godis. 
Fick massa fina presenter och har haft en fin dag med familjen. Farmor och Farfar är och göttar sig i Thailand i tre månader och det hade jag inte tackat nej till om man säger så. 
 
Imorgon ska jag förhoppningsvis hitta på något med Johannes och slappa några dagar till för efter nyår ska jag börja plugga på alla prov.. På tal om nyår så krachades våra planer så vet inte riktigt vad vi hittar på. Men det blir nog bra i vilket fall. 

Nu ska jag försöka somna lite till min nya myslista (musik alltså).
PUSS GODNATT, hoppas du haft en lika fin dag som jag. 
Emma | | En kommentar |
Upp