mobilbloggning

Hej babes! Sorry for not uppdaterar som vi borde men vi har annat i våra tankar. Emma är nu på konfirmationsläger och jag ligger och kollar på gossip girl och funderar över livet. Tänkte bara berätta att vi lever. Ta hand om er! Kramis

Hanna | | En kommentar |

fräda

Hittade två finisar på datorn, allt för er love you
 
Tjena kompisar! Idag slutade jag redan vid kvart i tio och nu ligger jag och kollar på gossip girl. Ikväll ska jag träffa Emma, vet inte vad vi ska hitta på för roligheter men det ser vi väl då. Måste plugga också men det får jag göra lite senare. Ha det gött!
 
Hanna | | Kommentera |

believe tour sweden

Hej på er! Long time no see. I måndags eftermiddag hoppade vi på bussen till Göteborg, väl framme mötte vi upp Alice, inhandlade massa godis på 4-gott, köpte trosor (som vi kastade upp på scenen men mer om det sen) och mat. Vi lagade tacos och hamnade sen på hennes hallgolv och snackade skit. Dagen därpå åkte vi till Landvetter vid halv åtta, åt frukost på EH, höll handen under halva flygturen haha och var taggade som fan!!!! Sedan Bromma --> flygbuss --> cityterminalen --> tunnelbana --> Globen --> gick till fel glob (hahaha) och stressade ihjäl oss. Vid kvart i tolv kom vi iallafall fram till kön och slog oss ner. Vi gick på toa i omgångar, handlade mat, lekte lekar, skrev twitter och telefonnummer på våra trosor och drev med alla överdrivna beliebers (var helt säker på att vi skulle bli nedslagna där ett tag men vi klarade oss). Vid halv sex var det äääääntligen insläpp och det blev kaos. Haha nej då, det gick fint. Tillslut kom vi iallafall in i Globen och en kort stund senare satt vi på Golden Circle-golvet. Strax efter sju började förbandet, söta grabbz. Sedan sa de att man inte fick kasta in saker på scenen under konserten så Emma med handbollsarmen kastade våra trosor. Rebeckas och Sannas hamnade utanför, Alices sprarkades ned och mina samlades in!!!! Antagligen så slängdes de med en gång men man kan ju alltid hoppas. Tjugo över nio började iallafall Justin!!!!! Sjukaste kvällen i mitt liv. Kan fortfarande inte fatta att jag var där. Vi sjöng högt och falskt, skrek när vi inte kunde texten, svettades och hade kul som satan! Efter konserten var vi så överväldigade att vi inte visste vart vi skulle ta vägen. Vi delade vattenflaska med 500 andra, grinade och hittade Alices trosor haha. Sedan tog vi en tunnelbana till ingenstans där min morbror hämtade upp oss och hos honom spenderade vi sedan natten. Morgonen därpå hann jag med lite catch up med mina kusiner innan de skulle iväg, fick besök av ett par snygga hantverkare och tog oss tillslut in till stan. Vi fikade och gick lite i butiker innan vi hoppade på flygbussen till Arlanda --> myste på Joe and the juice --> flög till Landvetter --> missade flygbussen med 1 min och missade då också bussen från Nils Ericsson --> hängde på Nils Ericsson --> kom hem --> somnade på 2 min. 
Forever a belieber.
 
Hanna | | 3 kommentarer |
Upp